Trouwfotograaf
Valkenburg aan de Geul 


Albums voor herinneringen!

MINI BOOK

MINI BOOK

Over In een kleiner formaat zijn Mini Books een mooie kleine manier om herinneringen tot leven te brengen, in formaten die gemakkelijk kunnen worden meegenomen. Deze kleine edelstenen zijn geweldig als souvenir voor bruiloften of andere gelegenheden en ook een zeer slimme optie voor visitekaartjes of mini-portfolio's.

FABRIK BOOK

FABRIK BOOK

Over De Fabrik-collectie bestaat uit een selectie van weefselmaterialen, die er zijn in verschillende en tijdloze kleuren.  Om het nog meer aan te passen, kan de cover worden bedrukt met tekst van jullie keuze! Formaat is 25 x 25 cm.

KRISTAL BOOK

KRISTAL BOOK

Over Onze Kristal-omslag combineert foto's met een laag acryl erop, waardoor het een extra glans geeft aan de afbeeldingen die centraal staan ​​op het album. De prestigieuze esthetiek maakt het een perfecte keuze voor familiealbums.

ALBUM PACK

ALBUM PACK

Over Omdat ouders heel intens het huwelijk van hun kinderen beleven, deze prachtige combinatie van boeken in één set. Het grote trouwalbum in een prachtige tas/koffer gratis bijgeleverd. De speciale herinneringen voor de ouders zijn terug te vinden in bijgeleverde 2 ouderboeken 25×25 cm, zodat zij deze speciale dag kunnen blijven koesteren. De tas beschermt het belangrijkste album van 40×40 cm op een geraffineerde, maar ook praktische manier. Dit uit Portugal afkomstige album (set) is een plaatje om te zien en in vele vormen naar jullie wensen te maken en tegen een scherpe prijs te bestellen. Ik laat jullie graag dit album met bijbehorende tas en ouderboeken thuis bij jullie zien.

METALIK ALBUM

METALIK ALBUM

Over Een innovatief product, de Metalik-lijn maakt gebruik van aluminium als een verfraaiing voor het leer, dat in verschillende kleuren geleverd wordt. Ze dienen als een begeleidend detail dat opvalt op de cover, wat resulteert in een harmonieus en onderscheidend album. Jullie mooiste foto uiteraard in het frame.Kristal album: Duidelijke, heldere en tegelijk stoer en indrukwekkend, de covers van de Kristal-lijn geven een extra glans aan de foto’s die centraal staan in het album, een combinatie van de foto en de acryl in een eigentijds schitterend album.

DUOCHIK ALBUM

DUOCHIK ALBUM

Over Een prachtig trouwalbum van twee schitterende leren materialen. De combinatie van deze zelf te bepalen leersoorten illustreren de rijkdom van deze prachtige Duochik-lijn. ( kleuren en leerpalet zijn bij het kennismakingsgesprek aanwezig) Kies twee verschillende leersoorten en deze worden gecombineerd of bedekt, op een unieke manier, volgens jullie wensen. De voorkant (cover) kan ook voorzien worden van een unieke foto, waardoor een sfeerbepalend moment het album markeert. Ik laat jullie graag alle mogelijkheden zien die dit prachtige album te bieden heeft.

SUKI COLLECTION

SUKI COLLECTION

Over Van de natuurlijke en continue evolutie van Selekt en Nubuk-materialen. Een twist met patronen die zijn ontworpen om aan de behoeften van de klanten te voldoen – maak kennis met The Suki Collection Album, echte momenten met glitter. Op de voorkant/omslag Kan u tekst of trouwkaart worden gelaserd.

MARTHA'S COLLECTION

MARTHA'S COLLECTION

Over Dit is een verfijnde lifestyle-collectie, Zorgvuldig gemaakt met Ginza-materiaal, een zachte wollen stof, flexibel en met een prachtig palet aan structuurkleuren. Dit is de fantastische optie voor bruiloften, familie- en studiowerk.

KUSHION COLLECTION

KUSHION COLLECTION

Over Deze albumhoezen, verkrijgbaar in alle Basik-, Selekt-, Nubuk-, Linnen- en Vintage-materialen, hebben de bijzonderheid van demping, wat zorgt voor een ongelooflijk chique album. Met echte foto's in de kaft.